Kom naar de kerstmarkt in Cunera | De Bongerd!

Gepubliceerd op 05 december 2019

Kom naar de kerstmarkt  in Cunera | De Bongerd!

Op maandag 16 december a.s. van 18.00 tot 21.00 uur vindt in Cunera | De Bongerd weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats.

Tijdens de kerstmarkt bieden een groot aantal ondernemers en hobbyisten hun producten aan. Buiten zorgen de Bokkebloazers en de brandende vuurkorven voor een gezellig binnenkomen. In de Tuinzaal zingt koor Potpourri kerstliederen. Het opstaporkest van de koninklijke fanfare St. Willibrord en het Blazersensemble van muziekvereniging St. Servaes zorgen in de Aula voor de sfeer. En natuurlijk is de kerstman aanwezig. Leuk voor een foto! Ook zijn er een levende kerstboom en sneeuwpop.

“We maken er weer een echt kerstfeest van! Kom gezellig met familie en vrienden een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis”, aldus Annelies Cornelis en Marga Goossens, dagbestedingscoaches van Laverhof.

Laverhof on Ice
Na het succes van vorig jaar, is er ook dit jaar weer een Laverhof on Ice. Deze keer een schaatsbaan met echt ijs! Van 11 t/m 22 december is iedereen van harte welkom. Het gevarieerde programma is te vinden op de website www.laverhofonice.nl. En natuurlijk is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. De officiële opening is op woensdag 11 december om 19.00 uur. Ben erbij!

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren